Dæk

Dækskift priser? Et par nemme muligheder

Du kender det måske alt for godt. Når det bliver september eller oktober, og du er typen, som ikke bruger en bestemt forhandler hvor du har dine sommerdæk og vinterdæk til at ligge, så kender du følelsen af, at nu man skal man igen tage sig sammen, og finde en forhandler der kan skifte ens dæk, hvis altså ikke lige man klarer dækskiftet selv med sin egen lille umulige donkraft fra bagagerummet.

Der er en super god fordel ved at få det gjort ved en forhandler, nemlig at de bliver afbalanceret og smurt ordenligt, i forhold til hvis du japper tingene igennem i indkørslen, men samtidig er der også en ulempe, nemlig at dækskift priser er stærkt varierende fra forhandler til forhandler.

Her kan du finde en liste over diverse forhandlere, så det med at finde priser på dækskifte bliver bare en lille smule nemmere.

Ved Euromaster kan du indtaste alle oplysninger såsom bilmærke, størrelse, sommer eller vinterdæk osv. og det er faktisk meget rart, da det giver et hurtigt overblik.

Jeg lod søgningen stå på standard og her kom prisen frem til 900 kr for et sommerdæk skifte.

Tjek selv ved Euromaster her: Find pris på dækskifte Euromaster

Næste side som jeg prøvede ved ,var hjulskift.dk hvor jeg valgte dæk og fælge og så gik det ellers lidt i ged, for man SKAL indtaste en masse oplysninger og så slutte af med postnummer og så finder siden lokale forhandlere i en rigtig stor omkreds af 50 km – Ret ubrugeligt.

Tjek selv ved hjulskift her: Find pris på hjulskift

Easycarcare er dejlig overskuelig for her skal du ikke taste noget ind. Her får du bare prisgrupperne og så er det bare at accepterer eller ej, et basis skifte koster 400 ved dem: Tjek Easycarcare

Der er selvfølgelig også de rigtig mange lokale forhandlere i det område som du bor i, helt ligesom du kunne prøve ved FDM – Se denne video fra FDM om: Sådan klarer FDM hjulskift på din bil