Derfor er privatleasing noget for dig

Går du og drømmer om at lease en bil, men er i tvivl om, hvorvidt privatleasing er den bedste løsning? Hvis ja, så er der ikke andet at sige end du er landet på den helt rigtige side. For i denne artikel kan du nemlig læse mere om, hvorfor privatleasing kan være en fantastisk god ide for dig, som har brug for en bil, og helt sikkert en af de gode overvejelser du gøre om bilen i 2016.

Oplagt hvis du skifter bil ca. én gang hvert 3. år

Hvis du har det med at skifte bil ca. én gang hvert 3. år, så er der absolut ingen tvivl om, at du vil opnå store fordele ved at privatlease frem for at købe. For folk, som jævnligt skifter bil, vil privatleasing næsten altid være den bedste ide. Omvendt kan privatleasing gå hen og blive en smule dyrt, hvis du for eksempel har dine biler i mere end 4-5 år.

Det er tit og ofte billigere end køb af bil

Derudover er det tit og ofte også billigere at lease bilen frem for at købe den. Dette hænger lidt sammen med ovenstående afsnit, hvor der blev skrevet, at privatleasing er den bedste løsning, hvis du skifter bil ca. hvert 3. år.

Dog er det meget svært at komme med et generelt regnestykke for, om det er billigere eller dyrere at gøre det ene eller det andet. Derfor anbefaler vi altid, at du laver dine beregninger på baggrund af din egen situation. Dette vil alt andet lige give dig et mere korrekt billede af om leasing af bil er den bedste løsning for dig. Hvis du har svært ved at gennemskue, hvordan du skal lave beregningerne, så kan du typisk få professionel hjælp af bilforhandleren eller måske din private bank.

Privatleasing indeholder typisk mange tillægsydelser

En af de helt store fordele ved at vælge privatleasing er, at du typisk får mange tillægsydelser. Det kan for eksempel være nedenstående ydelser:

Forsikring

Ved privatleasing af bil slipper du tit og ofte for at skulle have din egen særskilte bilforsikring. Ved leasing er der typisk medregnet en forsikring i prisen, hvilket giver dig 100% gennemskuelighed, når du får oplyst en leasingpris pr. måned. Det vil altså sige, at denne post slipper du for at betale særskilt.

Vejhjælp

En anden meget vigtig tillægsydelse er vejhjælp. Rigtig mange leasingselskaber tilbyder vejhjælp som en del af leasingprisen. På den måde kan du altid føle dig tryg, når du færdes på vejene.

Ekstra udstyr til bilen

Derudover er leasingbiler ofte også udstyret med en masse ekstra. De biler du kan lease er som regel udstyret med alt, hvad der er at udstyre bilen med. På den måde får du altså en bil, hvor der absolut ikke mangler noget. Dette er også en meget populær tillægsydelse blandt folk, som elsker at lease.

Klik på linket og læs meget mere om privatleasing.

Reply