Er din bils dæk klar til sommerens ferier og ture?

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Du sidder bag rattet i din bil, vinduet er rullet ned med armen ude i sollyset, radioen kører med din yndlingsmusik, og dine medpassagerer nyder turen og udsigten. Vinterdækkene er udskiftet med sommerdæk, dine fælge skinner i solen fra din sidste bilvask og lyden af bilen på vejen runger som sødmusik i dine ører.

Hvorfor er livet så godt? Det er ferietid, og destinationen er, hvor hen hjertet begærer.

Bilferier er blevet en populær ting for danskere, der ønsker at komme væk fra hverdagslivet men også selv vil bestemme, hvor ferien skal afholdes, og hvordan/hvor lang tid turen skal forløbe. Om det er skønne ferier i Danmark eller eksotiske ferier i Sydeuropas varme – der er frit valg.

Er dine dæk helt klar?

Dine dæk er under større pres på den store tur ned af de lange tyske motorveje, og din bil har ekstra vægt fra den store mængde bagage og passagerer. Så sørg for at få tjekket dine dæk med de gode råd om dæk, så dig og dine ledsagere ikke ender hos en automekaniker og ikke kan nyde resten af ferien.

Vil du nyde din bilferie uden bekymringerne om den næste tankstation eller frygten for at strande ude midt i den varme hede? Eller har du et stort forbrug af diesel til ferier eller til maskiner og biler? Se her, hvor du kan købe billig diesel og få det hjemsendt til døren. Det er nemt og bekvemt.

Når man siger bilferie, må man også sige camping

Når du først er ankommet til din feriedestination efter den lange kørertur, ønsker du intet andet en at slappe af og nyde livet. Bilen og dækkene trænger til en afkøling, speederfoden trænger til at blive smidt op på en stol, og alle passagerne trænger til at strække sine ben ordentlig ud.

Efter den lange tur har man også lyst til at ligge bilnøglerne dybt nede i kufferne og ude af syne indtil afrejsen. Mange, der ønsker denne løsning, overvejer ferie med campingvogn.

En campingvogn er som at tage lejligheden/huset med sig på ferie. Man skal ikke bekymre sig for meget omkring, at baggagen ikke kan være i bilen, overbookede og dyre hoteller, samt hvor man ellers skal brygge sin morgenkaffe.

Dog er der ekstra ting, du skal være opmærksom på i forhold til dækkenes kvalitet og sikkerhed på campingvognen. Dækkene på campingvognen skal have den rigtige tykkelse og dæktryk i forhold til bilens egne dæk på grund af den øgede belastning en campingvogn giver. Dækkene skal desuden kunne klare bilens maksimale hastighedsniveau.

Har du overvejet eller genovervejer du en skøn biltur med campingvogn? Eller har du flere spørgsmål omkring campingvogne og deres dæk? Klik her for inspiration og svar.

Reply