Dotz Fælge – Find de fede Dotz alufælge du vil elske <=

Dotz fælge kan købes hos mange forhandlere som f.eks. hos Thansen, men du kan rent faktisk også spare en masse penge ved at købe dine fælge på internettet. Flere steder kan du spare helt op i mod 40 % ved at bestille dine Dotz alufælge online og lige til døren eller det lokale pick-up point. Det er da bestemt en besparelse, der vil noget og noget du bør overveje næste gang du skal have nye fælge til dine bildæk, og du finder de bedste priser ved Goodgrip lige her.

 

Hvad og hvorfor Dotz fælge?

Det er en britisk virksomhed, der producere disse fælge og er populære over hele verdenen og ikke kun i England eller Danmark, hvor de også bliver forhandlet. Især er Dotz fælgene blevet ekstra populære efter, at de har medvirket i de populære ” The Fast and the Furious” film, som bekendt er blevet set af millioner af mennesker verdenen over.

Du kan også nu selv style dine fælge, hvis du har lyst til det og give dit look på din bil et lille pift, hvor den gode fælgpleje med fælgrens bliver nødvendigt også. Du kan købe forskellige centerkapsler i flere forskellige farver bl.a. sølv, gul, orange og en grøn farve, men du bør nok overveje kraftigt, hvilken farve du vælger og ligeledes hvilke signaler det udstråle til andre folk.

Det kan dog være en god måde, at gøre sine fælge mere personlige på og noget som mange vælger at gøre brug af. Det er noget, som du må afgøre om du har lyst til at gøre, og har råd til. Det koster selvfølgelig penge, som så meget andet her i denne verden, for der er ikke mange ting, som du får gratis i dag.

De smarte fælge til din bil

Disse fælge kan bruges til mange forskellige biler, men ved du ikke om de også passer til din bil, kan det være en god idé at få noget rådgivning om dette hvilket den online forhandler også er særdeles gode til.

 

Køb de fede sorte Dotz Terra fælge til bilenDotz Terra black

Denne aluminiumsfælge er en super sej og badass fælge der kan give bilen det helt rigtige udtryk, og hvilket mand vil ikke gerne have det lidt mere rå udtryk, der samtidig kommer i en elegant stil.

Du kan se meget mere om fælgen her

 

 

 

Find den fede Terra fælge til bilenTerra i silver

Den fede offroad desinet fælge kommer også i shiny silver. Det er en super fælge der vil give bilen det helt rigtige udseende.

Find den fede Terra silver fælge her

 

 

 

Roadster hg fælgen er den enkle fælgeRoadster hg fælge

Hvis du ønsker en enkelt krydsegnet fælge der giver det eksklusive i størrelse 8×17 & 10×20 så er denne fælge absolut en mulighed. Du kan taste din nummerplade ind og se med det samme, om den passer til din bil.

Se her om den passer til din bil

 

 

 

køb den fede dotz roadster alufælge til bilenRoadster

Den fede Roadster alufælge kommer også med bred poleret kant og en sort midte. Fælgen kommer i mange applikationer på op til 20 tommer.

Du kan finde den fede Roadster fælge her

 

 

 

Køb dotz rapier i sort til badass bilenDotz Rapier i sort

Den helt sorte fælge vil passe på bilen der enten skal være total badass eller til ham der ønsker det seje men anonyme look.

Tjek om fælgen passer på din bil her

 

 

 

Hvis du går og drømmer om nogle lækre fælge, hvilket du jo gør, så må du se denne video med de fede Dotz fælge – En visuel fornøjelse.
 

 

Reply