Hvordan du vedligeholder pæne fælge? Sådan her!

Det er forår, og det betyder at bilen altid får en ekstra pleje tur, for godt vejr indbyder til at rode med bilen og også vedligeholdelse af dine fælge.

Hvis du har et par fælge, som er blevet plejet med fælgforsegler, så kan du med fordel rense din fælge på den nemme måde, og opnå det lækre look der holder hele året rundt med kun ganske lidt polering af din fælge fremover.

Hvis du ikke bruger fælgforsegler, så får du rigtig mange fordele ved at bruge dette. Ikke nok med at du får et beskyttende lag men du får også et par fælge der bliver ekstra blanke, hvilket jo er et par gode detaljer som gør det værd at overveje.

Man kan faktisk ret nemt bruge en fælgforsegler, for du skal bare påføre i små cirkler med en microfiber applikator. Lad det tørre ind og så tørre efter med en plysset microfiberklud.

Når du har brugt fælgforsegler, så gør det også nemmere at rense dine fælge, især hvis du kan lide at vaske din bil ofte, så dine fælge aldrig bliver sindssyg beskidte.

Fremgangsmåden er ret simpel, som du kan se i videoen nedenfor, for du skal bare bruge en syrefri fælgrens, en god børste til fælgene og så en fælg pensel.

  • Start ud med at rense fælgene let med vand, og rens med den bløde børste imellem fælgene.
  • Dernæst brug din bilpleje pensel til forsiden af fælgene uden at trykke.
  • Du kan med fordel bruge en smule fælgrens så din pensel kører bedre over fladen.

Du kan se hele fremgangsmåden til hvordan du vedligeholder pæne fælge i videoen her nedenfor, så din bil og fælge fremstår super skarpe og cool til de forhåbentlig mange varme sommerdage og aftener, men selvfølgelig er fremgangsmåden til at rense fælgene også ganske brugbar resten af året.

Reply