Privatleasing af bil til en god pris?

Privatleasing er i løbet af de sidste par år gået hen og blevet utroligt populært blandt danskere, men hvad vil det egentlig sige at privatlease? Ganske kort forklaret vil privatleasing sige, at man langtidslejer en bil. Du lader simpelthen et leasingselskab købe bilen for dig, så du ikke selv er nødsaget til at gå ned i banken og låne penge. Leasingselskabet køber altså bilen og leaser den til dig for en månedlig ydelse, og hele denne proces giver dig en bedre totaløkonomi, i forhold til hvis du havde lejet den selv. Herudover har du desuden den fulde råderet over bilen i den periode, du leaser den, på trods af at du ikke som sådan ejer den.

Der findes et hav af hjemmesider, hvor det er muligt at privatlease en bil i helt op til 12 måneder med en bindingsperiode på kun 3 måneder. Det er desuden muligt at komme nemt og hurtigt ud af den givne aftale igen, hvis du ændrer mening, eller ønsker at lease en anden bil. Dette koster dig desuden ikke ekstra, og det giver dig som kunde maksimal frihed.

Find et bredt og spændende udvalg af både store og små biler – alle tilgængelige for dig

Så står du og har brug for en bil i nogle måneder, men har du ikke økonomisk råderum til at låne penge i banken og gå ud og købe en bil selv, så kunne privatleasing helt bestemt være det rette valg for dig. Det er både muligt at få fingrene i en stor bil, så du kan have plads til hele familien, og en lidt mindre bil, såfremt bilen blot er tiltænkt til dig selv. Lyder dette som noget for dig, så læs mere om privatleasing her.

Få dæmpet støjen i din bil – det øger køreglæden

Støj i bilen er ét af de mest gængse problemer for bilister nu til dags, og det er helt bestemt noget, der har en betydning for den generelle køreglæde. Rigtig mange danskere har vænnet sig til den irriterende støj i bilen, men hvad mange ikke ved er, at man rent faktisk godt kan gøre noget ved det. Det er nemlig muligt at få en behandling mod dæk- og vejstøj, så du fremover vil kunne køre i fred og ro.

Lyddæmpnings-produktet bliver påført på de dele af bilen, hvor støjen opstår, og det er et kraftigt støjabsorberende produkt, som giver et lydisolerende lag på din bils undervogn. Herefter bliver produktet påført i hjulkasserne, langs panelerne og på den bagerste del af vognbunden, da det er disse områder, der forstærker og transporterer støj fra dine dæk ind i kabinen. Du vil med garanti kunne mærke forskellen med det samme efter behandlingen. Så ønsker du at øge din køreglæde, og er du træt af støj, mens du er på farten, så læs mere om støjdæmpning her.

Såfremt du ønsker at spare penge, kan det være en rigtig god idé at kombinere dette tilbud med en rustbeskyttelsesbehandling, da disse to behandlinger minder meget om hinanden, og der er derfor en hel del penge at spare.

Reply