Rial fælge – Det populære kvalitet og udseende

RIAL fælge er et populært valg, for RIAL en populær tysk fælge producent, der har eksisteret i mere end 30 år på markedet og har lige siden løbende udviklet og gjort deres designs og teknologier endnu bedre.

I dag levere og laver de fælge til flere forskellige biler og her også iblandt de gænge personbiler, offroadere samt varevogne. Faktisk har RIAL været med i verdens allermest prestigiøse ræs, Formel 1. Tilbage i 80’erne havde de deres helt eget hold.

Det er en aluminiumsfælge og kan købes i flere forskellige tommer som f.eks. den populære Rial alufælge 18″,  der selvfølgelig er afhængig af hvor store fælge, du ønsker til din bil.

Det er nogle af de bedste aluminiumsfælge du finder på markedet ligesom de fede Dotz fælge, hvis ikke de allerbedste og er førstevalg hos rigtig mange bilejere der ønsker det fede look til bilen.

 

Hvor finder man Rial fælge henne?

De kan købes hos flere forskellige bilhandlere i Danmark, men kan også købes online på en af de mange webshops.

Vælger du at købe dem online på internettet kræver det dog, at du ved helt præcist, hvilke fælge du ønsker samt hvor store de skal være.

Du kan finde dem ved forskellige førende forhandlere:

Dækonline.dk – Nok en af de førende med det største udvalg.

Bighweels.dk – Stort udvalg både alu- og stålfælge til konkurrencedygtige priser.

GP24.dk – Stort udvalg i Rial og andre mærker.

Vælger du derimod at købe dem i en fysisk butik hos en forhandler eller lignende, vil du kunne få rådgivning om helt præcist, hvilken fælge, der vil være den bedste til lige netop din bil.

Samtidig med at det er en rigtig populær aluminiumsfælge, er de også til at betale og har nogle rigtige flotte designs. Er du ligeglad med, hvordan designet er på din fælge, kan en RIAL godt være et godt køb, da de ligger omkring midten af prisklassen på fælge, og så kræver det bare at du ved, hvordan du vedligeholder pæne fælge, så de holder så pæne fremefter.

Prisen har dog også ofte noget at gøre med, hvilket mærket fælgen kommer fra og ligeledes fælgens design. Nogle går rigtig meget op i hvordan looket på deres fælge ser ud, mens andre der blot har en almindelig personbil, er lidt mere ligeglad, men blot skal bruge en bil, der kan køre en fra A til B. Sådan er vi forskellige og hver sin smag.

Reply