Rs6 fælge? Find ud af hvad og hvor du finder Audi fælgene

Rs6 fælge er produceret af den tyske bilproducent Audi og er en model, der ofte ses på de gænge Audi biler på landevejene. De kan købes i forskellige årgange, da der løbende igennem året er kommet nye modeller af Rs6 fælge, hvor de er blevet bedre og mere optimeret end før.

Det er klart, at vælger du at købe en af de tidligere årgange fælge, kan du også forvente en billigere pris end den nyeste model. Dermed er det med stor sandsynlighed heller ikke det fedeste design, som du så vil få på din bil, men det er en afgørelse, som du selv skal tage stilling til helt ligesom om man skal vælge stålfælge 16 eller alu.

Hvorfor Rs6 fælge til din Audi?

Det er nogle meget populære fælge og de bliver dagligt solgt brugte på diverse internetsider, såsom DBA og Guloggratis, hvor der ligeledes vil være penge at spare, hvis du ikke har noget i mod, at købe nogle brugte fælge og de ikke nødvendigvis, behøver at være helt nye. Naturligvis kan de købes i flere forskellige farver, akkurat som mange andre fælge fra andre producenter.

Det er en aluminiumsfælge og kan købes originale i flere forskellige tommer typisk imellem 15” til 20” tommer. Det anbefales dog ikke at gå mere end højest to tommer op i fælge. Er din Audi dermed født med 15” Rs6 fælge, skal du ikke vælge en 20” tommer fælge, men derimod hellere en 17” tommer fælge. Dermed ryger man ikke ned på en så lav profil, at det vil gå mærkbart ud over komforten og samtidig vil styringen føles merkant tydeligere og sporty og det er jo kun en fordel for dig.

Ydermere følger der i øvrigt to helt afgørende bonus-redskaber med, hvis du ikke går længere op end maksimum to tommer. Bilens evne til at undvige, hvis uheldet skulle være ude samt at bremseevnen øges, så sikkerheden bliver på nogle punkter bedre, hvis du vælger at gå et par tommer op i fælge.

Hvor finder du de fede tyske fælge?

Du kan finde Rs6 modellen forskellige steder, hvor du f.eks. kan finde brugte modeller på DBA lige her, men du kan selvfølgelig også finde ved forhandlere. Her ser du oversigten over de 4 forhandlere som leverer de mange modeller og til de gode priser.

Reply