Sådan er du god ved dine køretøjer – Brug disse 3 tips

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Kan du godt lide at være udstyret med køretøjer som bare kører og ser ud som de skal? I så fald er denne artikel lige noget for dig.

Her på liften finder du nemlig enn række forskellige tips til hvordan du er ekstra god ved dine køretøjer. Holder du din bil ved lige, så er den også god ved dig. Det er godt nok et udtryk der er brugt lidt anderledes og om noget andet, men det er dog sigende. Den gode bilpleje forlænger nemlig levetiden for din bil, og sikkert også unødvendige regninger, og netop det er grunden til at disse tips måske er den gode inspiration for dig.

 

Sørg for at få bilen undervognsbehandlet med jævne mellemrum

Du kender sikkert til oplevelsen med at lige pludselig er bilen begyndt at få mange rustmærker. Det skyldes som regel at du har glemt vedligeholdelsen, og hvis man lader stå til, så vil salt og skidt især gennem vinteren begynde at tære og nedbryde bilen, hvilket især er udbredt ved forskellige mærker som Mazda og mange andre. Disse biler og vores mærkelige danske klima gror rust lige så hurtigt som mos på en græsplæne.

Hvis du har en bil som du holder af og som du forventer holder i mange år endnu, så er det ekstremt vigtigt, at du får den undervognsbehandlet med jævne mellemrum. Undervognsbehandlingen er nemlig uhyre vigtig i forhold til bilens levetid og ikke mindst køreevner.

Læs mere om undervognsbehandling hos Dinitrol.dk, for selvom du selvfølgelig skal betale en del for en rustbehandling, så er pengene givet godt ud på sigt – Rustbeskyttelse er en genial ting.

 

Gør køretøjet rent et par gange om måneden

Der findes ikke noget bedre end at sætte sig ind i en helt nyvasket bil. Omvendt findes der heller ikke noget værre end at køre rundt i en møgbeskidt ”spand”. Derfor anbefales det at gøre din bil og dine andre køretøjer rene et par gange om måneden. På den måde sætter skidtet sig ikke fast og køreoplevelsen forbliver god.

I vintermånederne kan det godt være nødvendigt at gøre bilen ren hyppigere med henblik på at få salt og mudder af, inden det ødelægger lakken. Køb de gode bilplejemidler som du finder her og mange andre steder, så bilen kan blive vedligeholdt og renset indvendigt som udvendigt.

 

Vær ikke bange for at køre til mekanikeren

Hvis du holder af dine køretøjer, så skal du ikke være bange for at køre til mekanikeren, hvis du er i den mindste tvivl om, hvorvidt der er noget galt. Tit og ofte kan problemet løses, inden det udvikler sig til en større og mere omfattende skade.

Hvis du for eksempel har købt en brugt motorcykel eller bil, så er det i den grad vigtigt, at du ikke er nærig med besøgende hos din lokale mekaniker. Brugte køretøjer er mere tilbøjelige til at gå i stykker i forhold til nye.

Reply