Schmidt fælge – Den fede eksklusive fælge der pimper din bil rigtigt

Schmidt fælge ligger i den dyre ende af skalaen og er bestemt ikke billige, hvis du skal tune og pimpe din bil. De kan købes hos få forhandlere i Danmark, som vi har samlet en liste af nederst på siden.

Der findes mange forskellige fælge, hvor Dotz fælge eller Rial fælge nok er billigere i pris i forhold til den mere eksklusive tyske fælge, som du kan finde mere om her nedenfor.

 

Hvor du finder den billige Schmidt fælge?

Har du ikke råd til et par helt nye fælge, kan du også ofte finde dem billigere på DBA.dk eller Guloggratis.dk, hvor flere har deres brugte fælge til salg. Dermed er de ikke helt nye, men vil stadig godt kunne bruges til din bil. Husk dog at være opmærksom, hvilken størrelse de er i, samt hvilken størrelse der passer til din bil.

Køber du brugte fælge er det nok en god idé, at mødes med sælgeren for at se om fælgene også passer til netop din bil. Man kan hurtigt få skrevet noget forkert på en annonce på internettet, så er det surt og have betalt en anden for nogle fælge, der så viser sig alligevel ikke at passe til din bil.

 

Hvilket modeller og hvor finder du smarte alufælge?

Schmidt fælge kan også købes i flere forskellige modeller og designs samt i både sølv eller en sort farve. Det afhænger nok lidt af, hvor meget man går op sine fælge og ligeledes hvor mange penge man vil bruge på dem. Disse fælge er til personen, der går meget op i sin bils ydrer og har pengepungen i orden, da du sagtens kan finde andre fælge til en billigere penge, men ikke med nær samme fede design, som Schmidt fælge.

De er tyskproduceret og har eksisteret siden år 1992. De bliver ofte brugt på biler i de dyre prisklasser, såsom Aston Martin, Chrysler og Bentley. Det er de færreste, der har råd til sådan en dyr bil i Danmark og derfor er det også begrænset med forhandlere, hvor du kan købe disse fælge.

De kan dog også passe glimrende på en Audi, Skoda eller VW, som mange danskere kører rundt i til hverdag i Danmark.

Du kan finde Schmidt fælge forskellige steder, men disse fire online forhandlere er steder, hvor du finder de bedste priser på produkterne:

 

Reply